Werkboekje voor kleuters

Ook de komende tijd is het mogelijk dat ouders nog (gedeeltelijk) thuis aan de slag moeten met hun kinderen. Heeft u het thema verkeer gepland staan en wilt u hier graag mee aan de slag? Wij hebben ons ingezet om leerkrachten en pedagogisch medewerkers daarbij zo goed als mogelijk te ondersteunen. Daarvoor hebben wij materialen ontwikkeld en online-lesmogelijkheden voor jonge kinderen naast elkaar gezet.

Werkboekje voor kleutersWerkboekje voor kleuters

Om leerkrachten daarbij te helpen hebben wij een werkboekje voor kleuters gemaakt. Deze is eenvoudig te printen op dubbelzijdig A4 en kan dan worden dubbelgevouwen.

Online lesmaterialen

Meer online lesmaterialen? Zoals altijd zijn ook nu de digibordlessen van School op Seef kosteloos beschikbaar. U kunt hier selecteren op het onderwerp en het leerjaar (vanaf groep 1). De online link kunt u met ouders delen. Ook Schooltv en Veilig Verkeer Nederland bieden tijdelijk kosteloos online-lessen aan voor het basisonderwijs.

Samen in het verkeer met peuters

In het verkeer met peutersOok voor peuters hebben wij informatie gemaakt die kan worden gedeeld met ouders. Een eerste opstapje in het verkeer waarbij spelend leren en het samen doen centraal staat.