Vebe Media

VEBE Media is het bedrijf van Ingrid van Berkel.Ze volgde de opleiding Docent Dramatische Vorming (DDV) aan de toenmalige Kunstacademie in Arnhem. Tijdens haar opleiding maakte ze onder meer politiek theater op straat en was ze één van de oprichters van de Arnhemse affichevereniging Loesje.
‘Ideeën heb ik altijd. Eén van de sterkste spreuken van Loesje die we indertijd hebben bedacht, vind ik: Leven is het meervoud van lef. Dat is mijn lijfspreuk.’

Producent

Na haar opleiding kwam Ingrid in dienst bij videoproduktiebedrijf Stug in Arnhem Ze deed produktie,regie, editing, acquisitie, het licht en het geluid. Zelfstandig producent werd ze door veel praktijkervaring op te doen.
‘Als optimist met een creatieve geest denk ik vooruit en zie ik vrijwel altijd kans om een project tot een goed einde te brengen.’

Ondernemer

Als zelfstandig ondernemer werkt Ingrid zich graag voor non-profitorganisaties met een educatief karakter en een maatschappelijke functie.
‘Bij twijfel gewoon doen, is mijn moto als ondernemer.’

Over Ingrid

Ingrid is een sportieve doener, die van aanpakken houdt en niet voor één gat te vangen is.
Een generalist, die een process overziet en aanstuurt met ruimte voor de inbreng van de mensen met wie ze werkt.
‘Ik werk graag samen met andere professionals. Herken snel het talent van een ander, enthousiasmeer mensen en heb geen last van mijn ego.’

Vrije tijd

In haar vrije tijd is Ingrid een fanatieke triathlonatleet, die ’s winters schaatst, fietst en hard loopt en ’s zomers zwemt, fietst en hard loopt.
Kortom een buitenmens, die als de winter in Nederland niet doorzet, naar de Oostenrijkse Weissensee vertrekt voor een schaatsmarathon.
‘Sporten is belangrijk, samen eten, drinken en lachen ook. Net als tot rust komen met een goed boek.`