VeBE Media en Fotografie

Als kind was ik al helemaal weg van fotografie en film. Mijn vader was hobby-filmer en -fotograaf en zodoende kwam ik daar al op vroege leeftijd mee in aanraking. Na mijn studie als docente-drama ben ik dan ook in de ‘filmwereld’ beland en broepsmatig films gaan maken in zowel ‘vrij werk’ als in opdracht. Recentelijk heb ik ook het fotograferen weer opgepakt en een post-opleiding gevolgd aan de fotoacademie.

Recente opdrachten

De Ellecomse zomerfeesten, mooi weer en veel plezier, altijd leuk om te fotograferen.Alle foto’s op de site van Oranjevereniging Ellecom 

18e Diemse Baggerloop een succes, vooral de (groot)ouder kind loop had veel deelnemers en bekijks. mooi evenement om te fotograferen. Alle foto’s op de site van de baggerloop 

Oral B
ORAL B Familie van de lach in opdracht van 3MO (www.3mo.nl) campagne voor facebook. Met Quinty Trustfull van het tv-programma koffietijd in de hoofdrol.

Gilde Software, fotoshoot website

Verkeerseducatieloket, brochure
VerkeersEducatieLoket-Boekje
Profielfoto’s

Bij mij in de omgeving 25 euro, op een andere locatie, prijs op afspraak.

Referentie

Stichting Praktijkleren
Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Waar voor uw geld, Creatief

“Het afgelopen jaar heeft Ingrid voor mijn opdrachtgever Stichting Praktijkleren de casting en fotografie van ruim 120 figuranten verzorgd. Het fotograferen van personen in verschillende natuurlijke houdingen en emoties voor de camera te krijgen, samen met de casting van de gewenste doelgroepen is buitengewoon succesvol geweest. Aangezien bij deze opdracht heel wat meer gevraagd werd dan technisch een goede foto leveren, kwamen haar creativiteit, enthousiasme en talent om met mensen om te gaan goed tot uitdrukking. Een feest om mee samen te werken.”